CITYKLINIKKA-AKTIIVIRAHA

Voit rahoittaa eri toimenpiteet CITYKLINIKKA–AKTIIVIRAHALLA, jonka etuja on muun muassa jopa 30 kuukauden koroton maksuaika. Kun pankki on hyväksynyt Aktiiviraha-sopimuksen, sinun ei tarvitse maksaa toimenpiteen yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.

  • MasterCard-kortilla maksat kätevästi niin pienet kuin suuretkin toimenpiteet.
  • Voit nostaa käteistä MasterCard-tunnuksin merkityistä automaateista tai siirtää rahaa luottotililtä suoraan omalle pankkitilillesi.
  • Luottoraja jopa 10 000 euroa.
  • Luottorajasi voi olla 500-10 000 euroa, kuitenkin korkeintaan kaksi kertaa bruttokuukausitulosi.
  • Myönnetty tili on käyttövalmis heti, kun olet saanut kortin.
  • Voit jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, jopa 30 kuukaudelle ilman korkoa.
  • Korottoman maksuajan jälkeen voit joko maksaa koko ostoksesi kerralla tai halutessasi pienemmissä korollisissa kuukausierissä. Pienin pääomanlyhennys on 4 % käytössä olevasta saldosta.
  • Saat vuosittain yksi tai kaksi kulutonta ja korotonta maksuaikakuukautta.
  • Tilinhoitomaksu on 5 €/kk, jos maksuaika on yli 6 kuukautta. Pankin aloitusmaksu riippuu maksuaikasopimuksen pituudesta.

Rahoitusneuvotteluihin varataan aika Helsingin tai Turun Cityklinikalta, p. 0201 777 288.

Cityklinikan Aktiivirahassa on maksuaikakampanjat joiden takaisinmaksuaika, korko ja kulut poikkeavat perusehdoista. Kampanjaehdoista kerromme mielellämme sinulle lisää. Soita meille ja sovi aika maksuaikaneuvotteluun, niin täytämme kanssasi erillisen kampanjaostotositteen, jossa sinulle yksilöidään kampanjaehdot.

Vakuutusturva

Korttiisi sisältyy automaattisesti monipuolinen Aktiiviturva-ryhmävakuutus, joka antaa turvaa kortilla maksamillesi ulkomaanmatkoille, ostoille ja käteisnostoille.

Korotonta maksuaikaa

Perusehtojen mukaan saat vuosittain yhden tai kaksi kuukautta korotonta maksuaikaa. Maksat tilinhoitopalkkion (5 euroa) vain niiltä kuukausilta, joilta laskutamme sinua.

Korko

Aktiiviraha – MasterCard-kortin korko on Handelsbanken Prime

365 + 12 %-yksikköä (esim. elokuussa 2011: 13,977 %).

Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko on 18,01 %, kun luoton määrä on 1 500 euroa. Todellinen vuosikorko sisältää koron, kuukauden korottoman maksuajan, tilinhoitopalkkion ja vuosimaksun.

Lyhennysvapaa kuukausi

Voit pitää vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta (ei peräkkäiset kuukaudet).